Pattanásra milyen krémet tudnátok ajánlani?
Tonik, arcradír jó rá
Krém semmiképp
Gyulladt, pattanásos, zsíros bőröm volt a karantén előtt. Gondoltam kipróbálok pár új dolgot, hisz van időm :D Elmondom az én arcápolási rutinomat, próbáld ki, ha tudod
Reggel nem használok semmit, csak lemosom vízzel.
Heti egyszer a The Ordinary AHA hámlasztóját használom.
Este aloe vera fújós ,,tonik” (rossmanos), The Ordinary Niacinamide + Gigi aloe vera krémje. Az aloe-s tonikon kívül mind csak rendelhető. A Gigi krémen kívül mind barátságos áron beszerezhető. A krém 25-30 ezer forint, de megéri. Remélem tudtam segíteni.
Bioderma Sebium Global - krem a meglevo pattanasra
The ordinary AHA 30 + BHA - maszk, heti 2x
A hatam tele volt nagy duzzadt pattanassal,amit ez a tonik levitte 1 het alatt, ha kenegettem 2x naponta.Nagyon szarit alkohol tartalma miatt, de hatasos, vannak jo alkoholok is a kozmetikaban.
Bione Cosmetics Antakne
Ha nagyon csúnya és nehezen gyógyuló pattanások, akkor a bőrgyógyász ír fel. Mi régen az Aknemicint használtuk, annak is a lemosóját nem a krémet, azt nem szerették a gyerekek.
Most, amit tudok ajánlani Aktív krém gél "Anti - akné" és az Aktív arckrémes maszk. Univerzális tisztító szalag, Neves mattító kendő zsíros bőrre, gél -radír maszk 3 az 1-ben, micellás lemosó vizet, és az aktív arckrémet 5 az 1-ben, vagy a ISEUL Koreai kozmetikumokat mind Faberlic termék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!