Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Pattanásra milyen krémet...

Kismartin224 kérdése:

Pattanásra milyen krémet tudnátok ajánlani?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 14. 07:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Tonik, arcradír jó rá

Krém semmiképp

2020. ápr. 14. 07:24
 2/11 anonim ***** válasza:
60%
Próbálgasd, és rájössz, neked mi a legjobb.
2020. ápr. 14. 08:11
 3/11 anonim ***** válasza:
Akneroxid. Gyógyszertárban lehet kapni.
2020. ápr. 14. 08:42
 4/11 anonim ***** válasza:
Manna szappan, rengeteg próbálkozás után az első ami rengeteget segített.
2020. ápr. 14. 09:04
 5/11 A kérdező kommentje:
Tonik akneroxid arc radír meg volt viszont erről a manna szappanról még nem hallottam
2020. ápr. 14. 19:55
 6/11 anonim válasza:

Gyulladt, pattanásos, zsíros bőröm volt a karantén előtt. Gondoltam kipróbálok pár új dolgot, hisz van időm :D Elmondom az én arcápolási rutinomat, próbáld ki, ha tudod

Reggel nem használok semmit, csak lemosom vízzel.

Heti egyszer a The Ordinary AHA hámlasztóját használom.

Este aloe vera fújós ,,tonik” (rossmanos), The Ordinary Niacinamide + Gigi aloe vera krémje. Az aloe-s tonikon kívül mind csak rendelhető. A Gigi krémen kívül mind barátságos áron beszerezhető. A krém 25-30 ezer forint, de megéri. Remélem tudtam segíteni.

2020. ápr. 15. 22:04
 7/11 anonim ***** válasza:

Bioderma Sebium Global - krem a meglevo pattanasra

The ordinary AHA 30 + BHA - maszk, heti 2x

A hatam tele volt nagy duzzadt pattanassal,amit ez a tonik levitte 1 het alatt, ha kenegettem 2x naponta.Nagyon szarit alkohol tartalma miatt, de hatasos, vannak jo alkoholok is a kozmetikaban.

Bione Cosmetics Antakne

[link]

2020. ápr. 16. 15:17
 8/11 anonim ***** válasza:
Szia. Nekem évekig nagyon csúnya volt az arcom, pattanás, miteszer minden volt. Én is használtam nem egy drogériás cuccot,arclemosót, tonik stb, ami egy ideig használt, aztán csúnyább lett a bőröm mint volt. Nekem az vált be, hogy kamillateában elásztáttam két aspirint és minden nap reggel este azzal mosom meg az arcom. Továbbá a bőrnek fontos, hogy hidratált legyen, nem szabad csak szalicil alkohollal mosni, mert nagyon dúrván szárítja és ekcémás lehetsz tőle. Miután bekented, várd meg, hogy megszárad és kenj rá valamien hidratáló krémet,(aloeveras, uborkas) ami nyugtató hatású. Én például panthenol gyógyszertári krémet használok rá, ilyen 600 forint körül mozog. Remélem tudtam segíteni
2020. ápr. 17. 22:56
 9/11 anonim válasza:

Ha nagyon csúnya és nehezen gyógyuló pattanások, akkor a bőrgyógyász ír fel. Mi régen az Aknemicint használtuk, annak is a lemosóját nem a krémet, azt nem szerették a gyerekek.

Most, amit tudok ajánlani Aktív krém gél "Anti - akné" és az Aktív arckrémes maszk. Univerzális tisztító szalag, Neves mattító kendő zsíros bőrre, gél -radír maszk 3 az 1-ben, micellás lemosó vizet, és az aktív arckrémet 5 az 1-ben, vagy a ISEUL Koreai kozmetikumokat mind Faberlic termék.

2020. ápr. 21. 16:51
 10/11 anonim ***** válasza:
"alolam"-krémet!
2020. ápr. 29. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!