Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Kinek mennyi idő után hatott...

HKBrigi kérdése:

Kinek mennyi idő után hatott a Shenmen piercing? Van, akinek pót szúrásra kellett mennie mert az első nem hozott változást? A második szúrásra megjött a kívánt eredményt?

Figyelt kérdés

2020. jan. 25. 14:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Igazán köszönöm a részletes válaszodat! Nagyon rendes vagy!
2023. febr. 28. 21:39
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon szívesen! Örülök, ha tudok segíteni😊

Hát visszajelzek még az utóbbi piercingesnek, meglátom mit mond rá, de őszintén szólva már nem igazán szeretném megint szúratni. Így is 17 500-nál járok, azért ez nekem már sok meg ha ingyen meg is csinálja az megint egy szúrás..😅

Ma beszéltem egy másik ismerősömmel is. Ő Szekszárdon volt (annyit tudok, hogy a kórház mellett) több, mint fél éve. Neki nagyon nagyon sokat segített. Géppel mérték ki neki, vagy 3/4 órán át. Magyon elégedett és csak dicsérni tudta. Dehát 25 000 ft-ért csinálták.😅

Háát ennyiiiitttt biztoos nem adok ki rá... Pláne csóró egyetemistaként.😂 Majd ha egyszer gyógypedagógusként meggazdagodok.🤣🤣

2023. márc. 1. 21:23
 13/15 anonim ***** válasza:

Köszi szépen! 👍😘🤗🥰

Hát igen, húzós ára van...

Még egyszer köszönöm a segítséget!

2023. márc. 3. 17:22
 14/15 paradicsom31 ***** válasza:
A shenmen-piercing egy levédett márkanév, amit a tulajdonostól folyton lopnak. A szúrás pontját nem tudják, hogy hol van, az eredeti shenmen pc-t Dévényi Natália szúrja csak. Más piercer ilyet nem tud, ha csak nem ugyanazt tanulta, mint Nati (és itt sok évről van szó). Amelyik piercer hirdeti, hogy ő ilyet szúr, shenmen-t, az hazudik. Mert a shenmennek hatása is van, de ezek a piercerek csak beszúrják, oszt jó van az úgy, de hatás az 0. Menjetek Natihoz, ő nem csaló.
dec. 20. 18:01
 15/15 anonim válasza:
Hol volt hol nem volt volt egyszer egy shenmen piercing,mire rájöttem,hogy ez csak placebo,már befizettem az foglalót az idöpontran amit természetesen nem adnak vissza.Igy hát ugy döntöttem kipróbálom.Azt kell mondanom igaza vot a LilaCsiga piercinges csajnak,hogy ez az egyik legnépszerűbb csalás 2022-ben,vagy inkabb 2022-töl. Hatása nem volt sajnos.Csak kellemetlen volt,mert fájt a fülem,aludni nem lehetett rajta rendesen.allandoan vigyáznom kellett rá,hajmosasnal,unalmas volt,hogy a hajam el kellett tüzni,mert,ha hozzaert már viszketett.Két hét mulva reggel amikor tisztogattam körülötte arra gondoltam,hogy" azt se bánnám ,ha kiesnél",a piercing abban a pillanatban teljesitette a kivánságomat é kiesett.Persze próbáltam vissza tenni,de nem sikerült,annyira pici volt,hogy el is veszett.Persze irtam az N.ti nevü nönek,akivel csinaltattam de nem igazan erdekelte a dolog,elöször azt irta rendeljek masikat,azutan,hogy ujra kell szurni.Erre nincs garancia ,hiaba reklamozza,hogy igen.A szalonban a higienia is kifogasolhato,hiába van a segitökön kesztyü a kesztyüben mindent összefogdosnak es állandoan a telefonjukat nyomkálják benne.Elég drága a piercing ,nem eri meg nem mennék hozza soha többet.Mindenki gondolja meg jól.Egy ismerösöm 2 doboz antibiotikumot szedett ki ugy begyulladt a füle töle,ö is ugyanott készittette,de nem akarta kivetetni a piercinget ahogy az orvos javasolta,mert tetszik neki.Viszont megmondta ö is,hogy csak: "addig hatott mig hittem benne"
febr. 24. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!