A magnézium (500mg) mennyire nyugtat?
1.5 éves a kislányom, még felkel éjjel szopizni, viszont én utána nem tudok éjjel aludni, kattogok folyamatosan a gondokon, és nagyon ingerlékeny vagyok napközben is. Nem vagyok nagy teázós, ezért inkább valami tablettás megoldás érdekelne ha van ilyen, amit lehet szoptatás alatt.
A válaszokat előre is köszönöm! :)
Szedd nyugodtan, ártani nem fogsz. Azonnali csodát ne várj, de ha már az első szem placebo hatása beválik, már jól jártál vele.
Nyugi és kitartást!
A magnéziumnak akkor is van lazító tulajdonsága, ha nem áll fenn magnéziumhiány.
A tablettás megoldásokból a BioCo Magne-citrát+B6 tablettája az egyik legnagyobb dózisú, 150 mg tiszta magnéziummal.
Te 500 mg-ot írsz, de olyan tabletta nincs, az biztos. Az inkább lesz a magnézium hordozóvegyületének a tömege, márpedig akkor a tiszta magnézium benne kb. a tizede, ha jó felszívódású vegyületről van szó (pl. magnézium-citrát). Még magnézium-oxidos tablettából is csak 375-400 mg szokott lenni a legnagyobb dózis, de az meg nem szívódik fel egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!