Méhpempő. De hogyan?
Figyelt kérdés
Azt olvastam, hogy úgy kell alkalmazni a méhpempt, hogy egy grammnyi mennyiséget a nyelv alá kell tenni, ez pedig öt perc múlva feloldodik. De azt is írták, hogy a méhpempőt lenyelni nem szabad. Na szóval! Tényleg feloldodik keveredve a nyállal, de azt akkor ki kell köpni (én eddig így csináltam), vagy le lehet nyelni?
Valaki aki otthon van a témában adjon. Tanácsot, mert elég fontos lenne!
2020. jan. 6. 10:24
2/4 A kérdező kommentje:
De a neten olvastam, hogy nem szabad, csak hagyni kell, hogy elolvadjon a nyelv alatt. Szóval tanácstalan vagyok.
2020. jan. 6. 15:16
3/4 Slowrider válasza:
A méhpempő egy koncentrált tápanyag vitaminokkal és ásványianyagokkal, amit a méhkirálynő illetve az anya-fiasítások kapnak ételként. Talán egyes komponensei jobban szívódhatnak fel nyelv alatt mint bélben, de ettől még le lehet nyelni, baja senkinek se lesz tőle, max egészségesebb lesz. Isteni eledelnek mondanám.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Az íze nem jó, de nagyon jó a hatása, így már nem kérdés, hogy öt perc után bátran le tudom nyelni.
2020. jan. 8. 02:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!