Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Mit csináljak a herpeszemmel?

Mit csináljak a herpeszemmel?

Figyelt kérdés
Tegnap reggel jött ki a szemhéjamra. Akkor még bírtam, fújtam ezüstkolloiddal ittam calciumot, de ma reggelre feldagadt az egész szemhéjam. Viszket bizsereg és nem bírom megvakarni mert, ha csak közeledik hozzá valami, már fáj. Nem bírom már teljesen kikészít. Az előbb már sírhatnékom volt az egésztől, de azt is csak megszívnám, ha össze könnyezném. Nem megyek vele orvoshoz, korábban már voltam, de nem igazán csinált vele semmit, csak megmondta, hogy herpesz, mintha nem tudnám és azt mondta, hogy majd elmúlik, meg adott szemcseppet, ami semmit nem ért. Mit csináljak, hogy legalább ez a rohadt bizsergés elmúljon?
2010. júl. 20. 15:18
 1/8 A kérdező kommentje:
Vagy, hogy a szemhéjam leapadjon tiszta piros az egész és fel van dagadva.
2010. júl. 20. 15:24
 2/8 anonim ***** válasza:
egyél lizint
2010. júl. 20. 15:29
 3/8 anonim ***** válasza:
Sajnos nem tudom mivel lehet gyorsan elmúlasztani, de ha van lehetőséged keress fel egy másik orvost, mert vakságot okozhat a szemeden, nagyon komoly következménye lehet - amellett, hogy gondolom elviselhetetlenül fáj, hisz més a számon is fájdalmas, nemhogy egy ilyen érzékeny területen!
2010. júl. 20. 15:31
 4/8 anonim ***** válasza:
Esetleg jegelés? Fájdalmat is csillapít, az égő érzés is enyhül, és lelohasztja a duzzanatot - próbáld ki! ( persze ne közvetlenül a szemhéjadra tedd a jeget, csomagold be textilbe, és úgy)
2010. júl. 20. 15:32
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Kipróbálom mindet. Ha holnapra nem enyhül megpróbálok keresni egy másik orvost, de mindenhova időpont kell, mire kapok, addigra elmúlik magától. Tényleg megvakulhatok?
2010. júl. 20. 16:10
 6/8 anonim ***** válasza:
Tényleg lehet szövődménye a szem herpeszes megbetegedésének a vakság - persze nem lesz mindenki vak, akinek előjön a szemén, de súlyos esetben sajnos bekövetkezhet, ezért mindenképp keresnék egy jó dokit - akár bőrgyógyászt is első körben, ő is tud felírni immunerősítőt, ami sokat segíthet abban, hogy ritkábban-enyhébb formában jelentkezzen ( tapasztalat)
2010. júl. 20. 21:01
 7/8 anonim ***** válasza:
Na elmúlt?
2010. aug. 20. 14:45
 8/8 A kérdező kommentje:
Igen már régen. Voltam vele orvosnál, aki valamilyen piros lézerrel világította két percig. Háromszor vissza mentem, akkor is világította és a harmadig napra teljesen elszáradt lement a duzzanat és leesett a seb. Köszönök minden választ.
2010. aug. 20. 17:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!