Fülzúgásra alternatív gyógymód?
Figyelt kérdés
Több mint 5 éve magasan cseng a fülem. Többször voltam különböző orvosoknál akik nem tudtak segíteni, meghallgatok bármi javaslatot. 18f2019. nov. 3. 10:34
1/10 anonim válasza:
Autogén tréning. Ugyan a fülzúgást nem szünteti meg, de nagyon sokat segít az elviselésében. Jobbulást.
2/10 anonim válasza:
Figyelemelterelő módszer. Fülzúgás gyógymódját nem tudják még. :-(
3/10 A kérdező kommentje:
Egyébként szerintem pszichés okú, hátha így valaki tud segíteni.
2019. nov. 3. 11:09
4/10 anonim válasza:
Nekem sem segített semmi, se gyógyszer se infúzió
5/10 A kérdező kommentje:
11:29 nekem a gyogyszer meg durva aggressziot hozott ki, az infuzio nem hasznalt. Mar tobb eve keresgelek rendszeresen, de nem jutok egyrol a kettőre.
2019. nov. 3. 12:57
7/10 anonim válasza:
Erre még én sem találtam hatásos gyógymódot, pedig kb. 15 éve sípol a fülem. Szerencsére csak akkor veszem észre, ha csend van, akkor se túl zavaró. Szerintem valamilyen környezeti hatás okozhatja, pl. elektroszmog (mobiltelefon, wifi). Sajnos ezeket elég nehéz kiküszöbölni, max. csökkenteni lehet.
8/10 anonim válasza:
a wifit nem árt amúgy sem kikapcsolni éjszakára
9/10 anonim válasza:
A sajátodat ki tudod, na de a szomszédokét?
10/10 A kérdező kommentje:
Egybol kikapcsolom a hálózati zajt, osszes radiotornyot es a 4g lefedettseget😀 valami eletszerut keresek.😌
2019. nov. 4. 16:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!