Bèlfèrgessèg Ellen mi hasznàl?
Figyelt kérdés
Szerintem cernagilizta van a szèkletembem,de tùl gyorsan lehuztam,de fèlek ha igen ,not csinàljak?2019. aug. 3. 15:26
1/4 anonim válasza:
Úgy látom, nem új neked ez a helyzet, mert oda van írva a kulcsszavaid közé, hogy Vermox. Na pontosan azt csináld. És ugyebár, mivel receptköteles, orvoshoz kell menni érte. Akár ügyeletre és onnan majd az ügyeletes gyógyszertárba, ha egyszer hétvége van. Nincs háziszer!
2/4 anonim válasza:
Szia!
Hivatalosan a Vermox tbl. DE csak vényre kapható!
Népi gyógyászatban használ még a fokhagyma is (napi 2-3 gerezd összezúzott fokhagyma fogyasztása nyersen), de én azt mondanám: jobb, ha lát orvos.
Cérnagiliszta esetén:
- Ki kell főzni (legmagasabb hőfokon mosni) a ruhákat, alsóneműt, ágyneműt, lepedőt, pizsamát. Ki is vasalni, mivel peték maradhatnak bennük. Plusz: éjjelente ki is mászhatnak az ágyban az apró férgek.
- Gyerekeknél tövig levágni a körmöt, mivel álmukban vakarózhatnak, (jellemző az éjszakai végbél viszketés) és tovább szórják így a féreg petéket.
- körömkefélés kézmosásnál, és fertőtlenítés.
3/4 anonim válasza:
Ne terjessz álhíreket, nyilvánvaló, hogy a fokhagyma nem öli meg a gilisztát, hogy francba tenné! Sokkal felelősebben kell annál gondolkodni, mint hogy a megoldást hanyagolja, a helyzetet súlyosbítja a kérdező azért, mert a fokhagyma kényelmesebb, mint az orvosi ügyelet!
4/4 anonim válasza:
Szia, sajnos a parazita házilag nem irtható, mindenképpen segítséget kell kérned az orvostól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!