Mitől lehet, az az érzetem áprilistól, hogy erősebben ver a szívem, furcsa bal váll+szív érzése, a végtagjaimban néha szúró érzést érzek, kb.1 hete erősen szédülök olykor bal fülzúgás. ( nyugtalanság, memóriazavar, olykor nehézkes légzés)?
32 éves nő vagyok. Szintén erősebben ver a szivem, érzem a dobogást, amit elvileg nem kellene, olyankor pedig a levegőt is össze-vissza veszem. Na meg be is szokott dobbani. Illetve bal fülem cseng szinte folyamatosan és hónapok óta szédülök. Voltam magán kardiológusnál, csinált szív ultrahangot is. Semmit nem mutatott ki. Van táplálék allergiám, azt mondta az is okozhat ilyet. Viszont ideg is... Sokat stresszelek, feszült vagyok. Pszichológus szerint az okozza a tüneteket. Hallgassak meditációs zenéket. Szóval sajnos okozhatja mentális probléma. Fennálhatnak huzamosabb ideig is. Nem csak napokig, hetekig, hanem évekig. Nagyon tud dolgozni az ideg és tüneteket generálni.
De azért zárass ki minden szervi gondot és ha minden negatív, akkor el kell fogadnod, hogy pszihés alapon van. Először én is azt mondtam biztos más, de ha nyugodt vagyok, akkor nincs gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!