Mozgásszervi probléma/becsípődés miatti fájdalmas légzés hány nap után múlik el?
A teljes történetet leírom, mert már eléggé kétségbe vagyok esve. 3 napja arra keltem, hogy nagyon fáj a levegővétel, de nemcsak az, hanem konstans szúró fájdalmat éreztem a mellkasamban. Az orvos azt mondta, hogy mozgásszervi, mert nem sportolok és valószínűleg rossz a tartásom. Felírt izomlazítót, illetve fájdalomcsillapítót. Azóta voltam manuálterapeutánál is, aki javasolt pár nyújtó gyakorlatot, meg itthon masszázsgéppel próbáltam lazítani rajta, illetve kígyóméreg krémmel kenegettem. A hátfájásom a következő nap el is múlt, viszont a vállamban/nyakamban még mindig érzem. De nem jelentős. Ami engem igazán zavar, hogy 3 napja szörnyen megerőltető és fájdalmas nekem a levegővétel, esténként nem tudok emiatt a fájdalom miatt aludni, nagyon felületesen alszom, kb félóránként-óránként mindig felébredek. Hány napot kell még ezzel a fájdalommal végigszenvednem, illetve mit csináljak még, hogy enyhítsek ezen?
(Masszázsra ma mentem volna, de végül visszamondták...)
Minden segítséget nagyon hálásan elfogadok, már végtelenül kétségbe vagyok esve.
19/L
És hogy vagy? 1. válaszoló vagyok. Pontosan milyen daganatod van? Kezelhető? Remélem!!
Sok erőt kívánok! Remélem, hamarosan meggyógyulsz!!
Nem COVID volt, a kérdést 2019-ben írtam ki. :D
6-os, köszönöm szépen az érdeklődést és a jókívánságokat, nagyon kedves tőled! Kiderült, hogy megmaradt a csecsemőmirigyem és abban volt a daganat, de szerencsére nagyon hamar kiderült minden, rögtön meg is műtöttek, szóval élek és virulok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!