Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mennyi idő míg kifejti teljes...

Mennyi idő míg kifejti teljes hatását, és erősségét a Betaloc (Metropolol) tabletta?

Figyelt kérdés
2010. júl. 10. 16:25
 1/7 anonim ***** válasza:
Ezt én is szedem november óta. Ha már kialakult a rosszullét, akkor nekem nem ér semmit, ha szedem a 2x1-emet, akkor nincs gond.
2010. júl. 10. 16:36
 2/7 A kérdező kommentje:

De most félreértettük egymást :) Nekem az volt a kérdésem, hogy elkezdem a kezelést Betaloc-kal, holnap, mikorra várhatom azt hogy elérte a teljes hatást, teljes erősségét? Gondolok itt arra, hogy több óra? 2-3 nap? vagy akár 2-3 hét? vagy 1 hónap? Nekem gyógyszer nélkül 170 körüli napi átlag vérnyomásom lenne, szerintetek mekkora dózis javasolt nekem? ha mondjuk egy 115 körüli napi nyugis átlag vérnyomásra pályázom? Csak azért kérdem, mert még soha nem szedtem a Betalocot, nem tudom milyen hatással lesz a szervezetemre, és mennyire erős a cucc... Én 2x50 mg-ra gondoltam kezdésként... nem tudom nem-e lesz gyenge... esetleg ötletek?

ja és ha már itt tartunk milyen mellékhatásokat tapasztaltatok? vagy egyáltalán nem gázos?

aki férfi, annak nem lettek potenciazavarok, vagy libidócsökkenés?

2010. júl. 10. 17:08
 3/7 anonim ***** válasza:

Nincs arra felétek egy orvos? Én hagynám, hogy az orvos, aki felírta a gyógyszert, ő maga döntse el, hogy mennyit vegyek be belőle.

Azt olvastam, hogy a sószegény étel egy hét után az első értéket 20-al, a másodikat 8-el csökkenti.

2010. júl. 10. 18:03
 4/7 anonim ***** válasza:

Én magas pulzusszámra kapom.

Pár nap. Legalábbis nekem úgy volt.

2010. júl. 10. 18:07
 5/7 A kérdező kommentje:

Amúgy 22 éves csávó vagyok, és öröklött a vérnyomásom... Járok orvoshoz sokat, de nem akarok állandóan oda járni, ha nem jó egy gyógyszer, akkor minden 2. héten járjak vissza? Már égő :S Itt meg kikérem a nagyközönség véleményét! Aki szedi, annak vannak tapasztalataik, és az itt megoszthatja!

Potenciazavarokat valaki észlelt már a gyógyszer miatt?

2010. júl. 10. 19:15
 6/7 anonim ***** válasza:
Okés, szal jársz dokihoz. Neki higgyjél, ne nekünk, meg a postásnak. Ha írt fel diétát is tartsd be. A betalokot én is szedtem, szapora pulzusra. Nekem napi negyedet kellett szednem, és kb 1 öra alatt vitte le a szívverések számát a normálisra De nem éreztem magam jól tőle. Lelassultam. Megbeszéltem a dokival, és elhagytam. Kb 1 hét utén magától visszaállt a szivem a normális ütemre.
2010. júl. 11. 20:45
 7/7 anonim válasza:
A sima betaloch, kb 6-10 óra a határideje. Ezért szokták gyakorlatilag minden esetben napi 2 kapszulára ki írni. A Zoc elnyújtott hatású ebből elég lehet napi egy. A sima kb. 20-30 perc után már hat. Mindegy hogy szedték-e előtte, vagy sem. Hosszan tartó szedés után hozzá szokik a szervezet, 7-10 nap mire az elhagyás után valamelyest rendeződik a helyzet. Ezért szokták szakaszosan elhagyni.
2023. júl. 12. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!