Miért van, hogy sokakat minden zavar, ha alvásról van szó?
Folyton veszekednek a szomszédokkal, önkormányzattal, ahelyett, hogy ők is tennének valamit. Szerintem egy idegileg kiegyensúlyozott, normális életvitelt folytató ember akármikor, akárhol tud aludni, amikor álmos.
Aki azért nem tud aludni, mert mondjuk a fölötte lakó lehúzza a WC-t éjjel, az egyébként sem alszik túl mélyen. Szóval szerintem nem az a megoldás, hogy mindent letiltani este 10 meg reggel 6 között, hogy teljesen álljon meg az élet ilyenkor.
Bizonyos alap korlátozásokkal én is egyetértek, de a rossz alvóknak is kellene változtatniuk. Leszokni cigiről, esti alkoholfogyasztásról, a napi 4-5 kávéról, késő este a nehéz ételek meg akciófilmek fogyasztásáról. Sportolni legalább heti 2-3 órát, elmenni orvoshoz, pszichológushoz stb. Igazából mindenki tudja szerintem legbelül, hogy mit kellene tennie.
Ezt azért merem így leírni, mert én is voltam rossz alvó, és mint rájöttem, igazából csak én tehettem róla.
"Ezt azért merem így leírni, mert én is voltam rossz alvó, és mint rájöttem, igazából csak én tehettem róla.
...
a fűnyírást és egyéb kerti munkákat. Csak hétköznap munkaidőben, 8 és 18 között, vagy szombaton 8 és 13 között lehetne végezni. Na most nekem például ezek közül egyik sem lenne jó..."
Ha fontos lenne, hogy le legyen nyírva a fű, akkor megtalálnád a módját ilyen szabályozás mellett is. Mint ahogy annak is megtaláltad a módját, hogy hogyan váljál rossz alvóból megint jó alvóvá.
Egyébként nem csak személyesen te nyírhatod le a füvedet abban a bizonyos kerületben sem: rábízhatnád másra is, máris meg lenne oldva (akkor is, ha te mindig csak szombaton délután vagy vasárnap érnél rá).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!