Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Szerintetek ez napszúrás?

Szerintetek ez napszúrás?

Figyelt kérdés

Tegnapelőtt déltől háromig a városban voltam, tűző napon. De semmi probléma nem volt, másnap reggel, azaz ma reggel kicsit fáradékonyabb voltam a szokásosnál, de elmentem dolgozni, semmi nem volt a fáradságon kívül, reggel még jógáztam is picit. Hazaérés után (szintén a nagy melegben intézkedtem hivatalokból hivatalokba) teljesen lefáradtam, fejfájás is megjelent, kicsi szédülés, és talán láz i, mert ebben a melegben remegek. Késve is megjelenhet a napszúrás? Mert már tegnap fájhatott volna.

Nem tudom, de olyan nyomottságot érzek, iszok elég folyadékot, a fejem viszont szétrobban és merev a nyakamnál.

A torkom is kapar picit. Vagy a légkonditól megfázhattam?

Köszi!

2019. jún. 28. 22:13
 1/5 A kérdező kommentje:
Ja és a fejbőröm elzsibbadt, vagyis úgy bizsereg, amikor a hajamhoz érek, picit meghúzom...
2019. jún. 28. 22:17
 2/5 anonim ***** válasza:
Gyanúsítom a légkondit.
2019. jún. 28. 22:19
 3/5 A kérdező kommentje:
De attól nem is tudtam h neg lehet “fázni”, vagy ez gyakori?
2019. jún. 28. 22:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Lehet pl az édesapámnak ha a vállára megy a légkondi akkor neki ízületi gyulladása lesz . Na meg nem ártana kipucolni se a rendszert mert a bacik ott is megtelepednek és mikor kijön a levegő azokat mind magadra fújod. Amúgy lehet az is hogy csak túlmelégedtél és már nem bírta a szervezeted és így reagált , általában a napszúrás folyamatos hányást is kivált . Használj vizes borogatást.
2019. jún. 29. 00:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Évekkel ezelőtt egy nagyvárosunk négycsillagos szállodájában olyan náthát kaptunk a feleségemmel a légkonditól, hogy na...
2019. jún. 29. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!