Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » 168/58 kg-al anorexiás lennék,...

168/58 kg-al anorexiás lennék, mert anyámnak ez a mániája?

Figyelt kérdés

Nem engedi, hogy igyak, mármint nem alkoholt, mert "biztos azért iszol ennyit, hogy ne kelljen enned". Behúzkodja az ásványvizes üvegen a vonalat, meg betegsen számolja, hogy mennyit eszek... Most mondta, meghallittam, hogy tegnap is megevett salátát, öntök rá. Neki étoljat, attól legalább hízik..

Sosem akartam éheztetni magam. De nála, akkor is be kell zabálni, ha éppen wc-ről jössz hasmenéssel, mert elkezdi, hogy "megbolondult, anorexiás".

Vicc. Futno sem enged el, pedig 4 éve ninxs tesiórám...

Sosem éheztettem magam, meg reálisan látom magam

A combomon van pár kiló plusz, narancsbőr, mert oda hízom...

De ez a te ki...szott tested, 23.éves leszek. Nem lehetne odaadni neki, csinálhasson vele, amit akar?

Jó hogy nem pszichiáterhez akarna vinni, mert ő ezt megállapította, vagy titokban gyógyszereket (nyugtató, xanax) meg étvágyfokozókat keverni az italomba, ételembe, mint 16-17 évesen megtette.

2019. jún. 22. 17:15
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem vagy anorexiás. Ilyen az alakod. Mutasd meg neki, hogy eszel!
2019. jún. 22. 17:57
 2/5 anonim ***** válasza:
12%
Te amúgy magyar vagy? Csak mert alig lehet kibogarászni minek mi az értelme. Amúgy nem vagy anorexiás. Én 166cm vagyok és 58 kilósan borzalmas soványnak találtam magam nekem nem tetszett az alakom. Híztam és kész de ha neked ez így jó akkor meg sz**d le a kedves anyádat hogy mit magyaráz.
2019. jún. 22. 18:27
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy anorexiás, sajnos anyukád kattant. Menj el pszichiáterhez és beszéld meg vele a dolgokat (könyörögd be magad depressziós tünetekkel, a dokinak meg tálalj ki, mi a helyzet otthon anyukáddal, és kérj tőle tanácsot, mit tegyél ebben a helyzetben.)
2019. jún. 24. 21:25
 4/5 anonim ***** válasza:

magyarázd el anyukádnak, mi az anorexia

költözz el, amint lehet!

2019. jún. 27. 13:24
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem vagy anorexiás.

23 éves vagy. Bevállalsz munkát, keresel albit, elköltözöl, édesanyád többet nem keresed.

Ha utánad megy, nem engeded be.

Ha beerőszakoskodja magát, rendőrt hívsz.

"De ez a te ki...szott tested, 23.éves leszek. Nem lehetne odaadni neki, csinálhasson vele, amit akar?"

Ezt nem értettem.

"Jó hogy nem pszichiáterhez akarna vinni, mert ő ezt megállapította, vagy titokban gyógyszereket (nyugtató, xanax) meg étvágyfokozókat keverni az italomba, ételembe, mint 16-17 évesen megtette."

Ezt félig értettem; de, ha újra megtenné, amíg elköltözöl, feljelentheted.

2019. jún. 28. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!