Lehet, hogy csak beképzelem a hipochondria miatt? (Többi lent)
Sziasztok!
Reggel óta furán érzem magam. Bizonytalanság érzés, izzad a tenyerem, lábaim, mintha enyhén meg lenne feszülve az állkapcsom, száraz a szám, nagyon enyhe mellkasi diszkomfort, enyhe tarkófájdalom, enyhe légszomj.
Vérnyomásom 115/65, 60-70-es pulzussal. Ez előtt nem méregettem, de mindig alacsonyabb volt picivel emlékeim szerint 120/80-nál és jól voltam.
Pár hónapja gyakran törnek rám szorongásos rosszullétek hipochondria miatt. FÉL 0.25-ös xanaxot vettem be rá mindig, de csak 1-2 órára rá múltak el a tünetek (72 kg vagyok, férfi). Most bevettem 2x felet 1 óra eltéréssel, de még mindig nem érzem magam túl jól, nem tudom elengedni a gondolatot, hogy valami van a szívemmel és azért érzem a tüneteket. :(
Volt, hogy 110/55 80 volt a vérnyomásom de nem voltak ennyire intenzívek ezek a tünetek. :(
Létezhet, hogy csak feltuningolom magam ezekkel a kényszer-gondolatokkal? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!