Bemenjek a sürgőssegire?
Figyelt kérdés
Átszoktam a sima cigiről elektromosra, és bar a tuneteim megvoltak akkor is mikor a simát szivtam most erősebb lett.
Fekvés kozben érzem hogy dobog a szívem és azt is hogy kihagy egy ütemet elég gyakran. Az utem kihagyás csak tegnap óta van érdemes ezzel bemenni vagy várjak vele egy napot még?
2019. jún. 11. 09:40
1/6 anonim válasza:
Miért mennél SŰRGŐSSÉGIRE?
Háziorvoshoz menjél.
2/6 A kérdező kommentje:
Lehet hogy dolgozom és nem abban a városban ahol a házi orvosom rendel?
Vagy felétek ilyen rendben vannak a rendelők hogy van pl. Ekg és stb.
2019. jún. 11. 09:56
3/6 Skatebird válasza:
A sürgősségiről szerintem is elhajtanak ezzel.
A háziorvos viszont adhat beutalót a kardiológiára.
Azért, ha súlyosbodik, rosszul leszel, próbáld meg a sürgősségit, nehogy baj legyen.
Jobbulást!
4/6 anonim válasza:
Ezzel háziorvos. Vagy maszekban kardiológus, belgyógyász.
Ez nem SBO kategória.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Háziorvos lesz belőle, azt gyanítom nem a szivemmel van a baj hanem a gyomrom nyomja mert ha kissé előre hajolok sokkal erőteljesebb.
2019. jún. 11. 15:35
6/6 anonim válasza:
Az agyaddal van a baj, csak azon nem nagyon tudnak segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!