Lehet, hogy agyverzesem van? SOS!
Tegnap nagyon fáradt voltam es és olyan volt mintha nem ereznem a kezem. Nagyon megijedtem, de elaludtam és ma jobban voltam bár szedelegtem a meleg miatt de most hirtelen elkezdett zsibbadni mindkét karom, homalyosan látok és halalfelelmem van, szedulok
Hipochonder vagyok mostanaban nagyon félek az agyverzestol azóta vannak ezek hogy nem erzem neha a kezem. remegek és izzadok. Mostanaban stresszes vagyok. Ma is gyomoridegem volt meg alig volt etvagyam de ettem. A fejem nem fáj
Mi lehet ez?

A stroke felismerése
1. Mosolyogjon, vagy mutassa fogait! Ez az egyik feladat, amit érdemes végrehajtatni egy stroke-gyanús beteggel. Hisz, ha arca aszimmetriát mutat, vagyis az egyik oldal ernyedt, akkor gyanakodhatunk stroke-ra.
2. Emeltessük fel vele egyszerre mindkét karját! Amennyiben nem sikerül végrehajtani mindkét karral egyformán, s az egyik végtag lehanyatlik, az is kísérő tünet lehet.
3. Ismételtessünk vele egy egyszerű mondatot! Ha a szavak összefolynak, nem találja a megfelelő szavakat, akkor még egy fontos tünettel állunk szemben.
4. Kérjük meg: öltse ki a nyelvét! Ha nyelve egyik vagy másik oldalra félreáll, akkor sajnos nagy eséllyel stroke-ja van a betegnek.
Nyughass, nincs nagy baj magával az agyaddal csak a gondolatokkal amik benne vannak, nagy bajod lenne már a kptházban lennél

Hány éves vagy? Gondolom 18.
Ne olvasgass betegségekről azt javaslom. Mert legközelebb ha a talpad fog viszketni akkor egyből rákot vagy szívrohamot vízionálsz.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!