Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ez meg tud ölni? Vagy most...

Ez meg tud ölni? Vagy most akkor csak rosszul leszek?

Figyelt kérdés

11 szem atarax-ot vettem be

Bevallom direkt vettem be ennyi gyógyszert egyszerre. Nem kell a "hülye vagy" sztori. Mert tudom hogy az vagyok.

2019. máj. 27. 11:33
 1/9 anonim ***** válasza:
Mikor vetted be? Hány éves vagy és hány kiló?
2019. máj. 27. 11:36
 2/9 anonim ***** válasza:
Hívd fel a 112-t, mondd el mi történt ők pedig tudni fogják, hogy kell-e mentő vagy nem. Ne várj ezzel.
2019. máj. 27. 11:38
 3/9 A kérdező kommentje:

Kb fel oraja

16 eves vagyok

48 kg

2019. máj. 27. 11:42
 4/9 anonim ***** válasza:

Ha az előírtnál több Ataraxot vett be

Ha az előírtnál több Ataraxot vett be, azonnal forduljon orvoshoz, különösen abban az esetben, ha egy gyermek kapott nagyobb adagot. Túladagolás esetén tüneti kezelés alkalmazható. EKG monitorozás végezhető szívritmuszavarok, pl. a QT-intervallum megnyúlása vagy torsades de pointes esetleges fellépése miatt.

A túladagolás jellemző tünetei: émelygés, hányás, gyors szívverés, láz, aluszékonyság, csökkent pupilla-reflex, remegés, zavartság, hallucináció, a tudat éberségi szintje csökken, légzési elégtelenség, görcsök, alacsony vérnyomás, ritmuszavarok.

Előfordulhat kóma is, valamint keringési zavar következtében általános gyengeség állhat be.

2019. máj. 27. 11:47
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha csak fel akarod kellteni a figyelmet akkor inkább vegyél ki annyi szem gyógyszert húzd le a wc-n és kamuzd be hg megetted. De miért nem beszélsz inkább valakivel?
2019. máj. 27. 13:04
 6/9 anonim ***** válasza:
Mi újság azóta? Felhívtad a 112-t?
2019. máj. 27. 16:56
 7/9 A kérdező kommentje:
Semmi bajom :D csak egész nap aludtam xd
2019. máj. 28. 09:42
 8/9 anonim ***** válasza:

Akkor remélem, már nem akarsz meghalni. :)

Ha esetleg valami gond van, máskor ne csinálj ilyet, inkább hívd fel őket:

[link]

2019. máj. 28. 16:26
 9/9 A kérdező kommentje:
Beszélgetek velük..
2019. máj. 28. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!