Ez meg tud ölni? Vagy most akkor csak rosszul leszek?
11 szem atarax-ot vettem be
Bevallom direkt vettem be ennyi gyógyszert egyszerre. Nem kell a "hülye vagy" sztori. Mert tudom hogy az vagyok.
Kb fel oraja
16 eves vagyok
48 kg
Ha az előírtnál több Ataraxot vett be
Ha az előírtnál több Ataraxot vett be, azonnal forduljon orvoshoz, különösen abban az esetben, ha egy gyermek kapott nagyobb adagot. Túladagolás esetén tüneti kezelés alkalmazható. EKG monitorozás végezhető szívritmuszavarok, pl. a QT-intervallum megnyúlása vagy torsades de pointes esetleges fellépése miatt.
A túladagolás jellemző tünetei: émelygés, hányás, gyors szívverés, láz, aluszékonyság, csökkent pupilla-reflex, remegés, zavartság, hallucináció, a tudat éberségi szintje csökken, légzési elégtelenség, görcsök, alacsony vérnyomás, ritmuszavarok.
Előfordulhat kóma is, valamint keringési zavar következtében általános gyengeség állhat be.
Akkor remélem, már nem akarsz meghalni. :)
Ha esetleg valami gond van, máskor ne csinálj ilyet, inkább hívd fel őket:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!