Begyulladt az orrnyálkahártyám. Valami ötlet mit tehetnék ellene? Nagyon rossz érzés és hőemelkedesem is van tőle.
Figyelt kérdés
Vettem salvus vizes orr permetet, de nem érzem, hogy nagyon használna.2019. ápr. 21. 12:50
1/5 anonim válasza:
Jégzselével borogatni; a lakásban hideg vizes lepedőt, törölközőt kiteríteni, valamint tengervizes orrspray-el kezelni. Minden nap hajat mosni, és minden nap feltörölni a lakást sima vízzel.
Most én is ezt csinálom. Tegnap túrázni voltunk, megfújt a szél, nagyon meleg volt, szinte 0 páratartalom, úgyhogy hajnalban arra ébredtem, hogy kivan száradva a torkom, mert az orromon már nem kaptam levegőt, teljesen kivan száradva az orrnyálkahártyám.
Ebben a melegben a szálló por, és az allergizáló pollenek sokkal gyorsabban terjednek megszenvedem én is, kell pár nap mire helyre rakom magam.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi. Csak azt nem tudom mit fogok csinálni a munkahelyemen? Ott még egy csomó por is van. Felmosni meg nincs mivel, és párologtatásra is minimális a lehetőség. Keddre talán összeszedem magam valamennyire. De ha nem jön egy kiadós eső kezdődik minden előlről.
2019. ápr. 21. 22:15
3/5 anonim válasza:
Kedden állítólag már lesz eső. A munkahelyeden többször menj ki a mosdóba és mosd meg az arcod hideg vizzel, akár óránként, és mosd át az orrod a tengervíz spray-el.
4/5 A kérdező kommentje:
Komolyan mondom csípi az orrom ez a spray
2019. ápr. 22. 08:10
5/5 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy hatott amiket mondtál egészen addig amíg nem mentem dolgozni. 2 nap elteltével ugyan ott vagyok, hiába fújtam a sprayt. 🙁 Reménytelen.
2019. ápr. 24. 18:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!