Szédülhetek attól, hogy keveset iszom/ittam?
Sziasztok!
Néha-néha picit szédelgek napközben, főleg ha jövök-megyek, de inkább olyan bizonytalanság érzésnek mondanám.
Ma volt velem egy olyan eset, hogy mentem ki mosdóba, mikor felálltam hirtelen úgy beszédültem, hogy megijedtem (még soha nem ájultam el és rettegek ilyenkor) meg kellett fognom a falat.
Aztán rájöttem, hogy a napokban keveset ittam (ma 1 bögre teát, és 2 pohát vizet kb.) régebben is volt már ilyesmi, mentem vele orvoshoz, de semmi baj a vérképpel, vérnyomásom nem magas. Akkor ettől lehet?
Igen, lehet.
A vényomásod nem alacsony?
Attól is lehet.
Nem tudom jelenleg albérletemen vagyok, nincs vérnyomásmérőnk. :D de általában 110/70 valamennyi szokott lenni, néha reggel volt hogy 100 alatti volt..
Csak ez most nagyon rám hozta a frászt, sosem szédültem még meg ennyire. Pár hónapja van ez, hogy néha-náha enyhén rámjön, de már az elején orvoshoz mentem és se vérszegénység, se cukor, semmit nem talált.
Annyi, hogy szemüveges vagyok és nem állandóan hordom (1,5-ös), lehet attól is ilyesmi, hogy váltogatom a szemüveget?
Rendben. Most megfogadtam magammal, hogy 1 literes üveget viszek magammal, plusz itthon is óránként iszom valamit!
És ami a legfontosabb most próbálok megnyugodni :D Ittam 2 nagy pohár vizet és már picit jobb.
Köszönöm!
Igen lehet
De ha akkor jelentkezik a szédül~s, amikor felállsz, az általában attól van, h hirtelen leedik a vérnyomásod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!