Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Újabban elég gyakran van...

Doruss kérdése:

Újabban elég gyakran van olyan, hogy azt érzem, hogy valami keserű íz egyszercsak szétárad a torkomban, a garatomban. Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés

Nem tudom, hogy lehet-e gyomorsav, mert nem mar meg semmi, meg nem jön föl semmi, nem érzem, hogy bármi feljönne, a gyomrom sem szokott égni. De naponta többször van ilyen, csak annyit érzek, hogy keserű ízű lesz a torkom, aztán az egész szám. Mindig akkor van, ha legalább egy órája nem ettem.

Mi lehet ez?

14/L

2010. júl. 3. 10:37
 1/2 anonim ***** válasza:
Talán az epéddel van baj.Menj el egy hasi uh-ra, vagy gastroenterológushoz.Van akinek az idegtől is felszalad az epe.
2010. aug. 7. 20:26
 2/2 A kérdező kommentje:

Igen, talán ez lehet a gond, mert egyszer amikor ilyen volt, kiköptem és ilyen sárgászöldes színe volt. Egyébként általában lefekvéskor szokott ilyen lenni, és rájöttem, hogy ha lefekvés előtt egy kicsivel eszek valami háztartási kekszet vagy kenyeret vagy hasonlót, akkor nincs ilyen.

Köszönöm a választ!

2010. aug. 8. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!