Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mi lehetett velem?

Mi lehetett velem?

Figyelt kérdés
Kezdenem az elejétől, bár nem tudom, hogy mennyire állnak összefüggésben a dolgok. Legutóbb max vasárnap volt székletem, de azt sem mondanám biztosra... (Rólam pedig tudni kell, hogy két naponta biztosan van, sőt néha mindennap..) most viszont egész héten nem volt. Tegnap dolgozni mentem és egesznap nap olyan fura volt a közérzetem és 130as volt a pulzusom, de mégsem éreztem magamat annyira rosszul, hogy a munkámat ne tudjam végezni. Nap végére már fáradt voltam, akkor már a fejem is fajt, és a végén a gyomrom is zubogott, mentem is 2x a WC-re nagyon ment a hasam, de rendes híg szeklet ürült, nem csak vizes jellegű volt. Aludni jól aludtam semmi problémám nem volt. Ma reggelre elmúlt a rossz közérzet, ettem pirítóst meg teát, banánt.. pluszt ittam egy normafloret is. Most meg ugyanúgy volt hasmenésem, de az már nem volt olyan nagy mennyiség, mint tegnap. Vajon ez a kisebb "diéta" meg normaflore megszünteti majd ?

2019. márc. 9. 11:03
 1/1 anonim ***** válasza:

Szerintem ez szorulásos hasmenés volt.

"Néhány betegnél szorulásos hasmenés alakul ki, amely akkor jön létre, ha a bélműködés már hosszabb ideje leállt; ekkor a széklet végül is feloldódik a bélfal által az irritáció következtében kiválasztott nyálkában."

2019. márc. 9. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!