Mekkora az esélye annak, ha valaki 20 évesen egészségesen kap mindenféle előjel nélkül szívinfarktust?
Figyelt kérdés
2019. márc. 8. 13:56
1/4 anonim válasza:
Semmi. Aki egészséges, annak nem lesz infarktusa. Olyan lehet, hogy volt valami baja, amit nem vettek észre vagy nem foglalkozott vele. Az összes ilyen esetben boncoláson általában mindig találnak valamit.
2/4 anonim válasza:
Mint nyíllal lelőni egy legyet. Nem sok, de azért nem lehetetlen.
4/4 anonim válasza:
Nekem az volt az előjel hogy kb 20 percig zakatolt a szivem, volt vagy 180 a pulzusom, de nem vettem komolyra... gondoltam majd abbahagyja, aztán 1 percig hirtelen nagyon erős hányingert és szédülést éreztem de már nem tudtam szólni sem hogy szarul vagyok mert azonnal elsötétült minden, nem láttam semmit pár másodpercig (nem kapott vért az agyam) és összeestem, sajnos sikerült magamhoz térnem, pedig annyira örültem pár pillanatig hogy meghalok. Két ilyen eszméletvesztés után derült ki hogy szívbeteg vagyok, kardiologus azonnal pestre akart küldeni műtétre (csak 2 helyes csinálnak ilyet az országban), de nem mentem bele.. fene se akar sokáig élni ezen a szar világon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!