Migrénes fejfájásra kinek mi vált be? 24L
Figyelt kérdés
2019. febr. 27. 21:47
11/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
Igen ezért kell mindennap nap szednem egy nap 2x.
Viszont a fogamzásgátló tabletta hatását nem csökkenti!?
2019. febr. 28. 17:12
12/22 anonim válasza:
Ha igen az benne van a betegtájékoztatóban. Viszont készülj fel a hízásra! Tehát figyelj arra mit és mennyit eszel. Remélem beválik, nekem nem segített, de mindenki más.
13/22 A kérdező kommentje:
Hízás? A migrénes gyógyszerről??
2019. febr. 28. 21:12
14/22 A kérdező kommentje:
Bocsánat elirtam.
Divascan gyógyszertől hízás?
2019. febr. 28. 21:14
15/22 anonim válasza:
Én csak 2 hétig szedtem, de akinél bevált vagy hosszabb ideig szedte sokak panasza a hízás.
16/22 anonim válasza:
Nekem olyan erős migrénem volt 20 évig, hogy szemkáprázással kezdődött, ami miatt ha vezettem, le kellett parkoljak. Gyógyszerek sem hatottak. Egy természetgy. ajánlotta a halolajkapszulákat. Kezdetben 3x3, 2hétig, majd hetente csökkentve az adagot 2x1 re. Azóta 10 év telt el, egyszer sem volt migrénem!! Boldog vagyok. De a halolajat szedem persze. Én ezt ajánlom kipróbálnod.
17/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen ☺️
2019. márc. 3. 00:26
19/22 A kérdező kommentje:
Használt a divascen?
2019. márc. 5. 08:41
20/22 anonim válasza:
Én a Botox Centrumban voltam, migrénes kezelésen. Azóta nincsen semmi bajom. Javaslom mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!