Ez most mi elkaptam volna vagy csak megleszek fázva?
Figyelt kérdés
A fiam beteg hányással kezdődött pénteken majd tegnap óta magas láza van 39'4 de volt 40'1 fokos is. Eddig nem éreztem magamon semmit viszont ma olyan kedvtelen és fáradékony vagyok illetve mintha hangyanyit kaphatna a torkom. A fiam is köhög és náthás is. Lehet én is elkapom?2019. febr. 24. 15:21
1/1 anonim 

válasza:

Gyanús, hogy te is elkaptad. Bár egyáltalán nem biztos, hogy a fiadtól. Ilyenkor ha olyan helyre mész, ahol emberek vannak, bolt, munkahely, orvosi rendelő, tömegközlekedés, akkor bármit bárkitől el tudsz kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!