Mi van velem? Irtózok Salvador Dali képeitől.
Figyelt kérdés
Egyszerűen irtózok Salvador Dali képeitől, elég belőle 1 másodperc és olyan érzés kap el mint ha agyvérzésem lenne:)
Szerintetek miért nem bírom a képeit?
2010. júl. 1. 19:39
1/9 anonim válasza:
Ez normális és egészséges reakció, nincs veled semmi baj.
2/9 anonim válasza:
mert olyanok mint a hallucinációid.
3/9 anonim válasza:
"Ez normális és egészséges reakció, nincs veled semmi baj"
És miért? Akkor minden normális és egészséges embernek irtózni kellene. Aki nem ért egy nyelven az ne mondja hogy nem érthető a nyelv.
4/9 anonim válasza:
Pld Dali "Sejtelem a polgárháborúról" képe a történelemben a legjobban fejezi ki a polgárháború szörnyűségét. Semilyen művész se elötte se azóta nem fogta ennyire meg.
5/9 anonim válasza:
Utolsó, belinkelnéd azt a képet? Felkeltette az érdeklődésem. :)
Amúgy nem tudom mitől lehet. Vagy ne nézegess Dalí képeket, vagy ha nagyon zavar és hátráltat az életedben, menj pszichológushoz.
6/9 A kérdező kommentje:
Majdnem mindegyik :)
2010. júl. 1. 20:58
7/9 anonim válasza:
19:54: így vagy te a logika nyelvével, azért csinálsz ilyen logikai távolugrásokat. :-D Nem mondta senki, hogy mindenkinek így kell tennie, és nem is következik az első válaszból. Normális, ha valaki irtózik tőle, és normális, ha nem irtózik. Miért kéne minden normális embernek egyformának lennie?
8/9 anonim válasza:
Nem mondom hogy tetszik ,de teny hogy nemejikuk hatborzongato es erdekes is,hat valoszinu nem egy atlag ember elmeje szorult a muveszbe de lehet pont ettol hires:)
9/9 anonim válasza:
Nekem Dalí a kedvenc festőm :) Rengeteg (talán az összes magyarul megjelent) könyvet olvastam róla/tőle,róla írtam a szakdolgozataimat,képelemzéseimet.lehet,hogy más irtózik tőle,nekem a képeivel van kitapétázva a szobám :) Szerintem hihetetlen ember volt hatalmas tehetséggel,feltűnési mániával.Számomra ő egy polihisztor,a XX. századi Da Vinci.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!