Bemelyedes a combon?
Valószínűleg narancsbőr.
Lehet a mozgásszegény életmód miatt, de részben általában genetika.
Szia!
Én kb masfél éve tapasztaltam hasonlot.
34 éves vagyok normál testalkattal rendelkezem és heti 1-2 szer mozgok, próbálok egeszsegesen élni így nem tudom hova tenni a jelenséget.A jobb combom közepén jelent meg egy vízszintes behorpadás nem annyira feltűnő, de látszik és egyre jobban kitapintható.Volt egy ket honap mikor eltűnt most viszont ujra vissza jött.Már átkutattam a netet de a hülyeségeken kívűl semmi értelmeset nem találtam rola..a “ne törődj vele esztétikai hibátol - a halálos betegségig “ minden van, szóval nem lettem okosabb 😃 sajnos a dokik sem tudják, így most próbálok hasonlo problémával küzdőket keresni hátha megkapjuk a választ.Lattam a Te hozzászólásod eleg friss, és talaltam még kb 10-15 személyt aki hasonló jelenséget írt, de hogy mi okozza az nem derült ki.
Igazából egyenlőre csak esztétikai probléma, de jo lenne kideríteni van e valami komolyabb háttere is.
Szoval nyugi nem vagy egyedül, de sajnos én is keresem az okát..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!