Hőemelkedés stressztől?
Otthon a testvérem, apukám, nagyszüleim betegek, köhögnek, kicsit náthásak. Pénteken voltam melóban, ott kezdődött az egész, a jobb kezem fájt nagyon, nem végeztem nehéz munkát. Aztán a fejem elől, hátul, a szemeimnél. Ez a fájdalom olyan volt, mintha el voltam volna fáradva, el is voltam. Volt egyszer ilyen esetem, iszonyatosan fájtak a kezeim, lábaim, és másnapra már jobb volt, lehet fáratságtól lehetett ez.
Tegnap reggel még rosszabb volt. Egész nap azzal voltam elfoglalva, mitől fájhat a fejem. Bevettem panadolt, jobb lett. Aztán este bevettem theraflut. Nem vagyok náthás, se nem köhögök, csak éget az egész arcom, a füleim, és 37,0 a lázam. Keveset iszom, ez lehet ettől is? Jövőhéten megyek vérvételre allergológiára, kiváncsi vagyok mit fog kimutatni.
Máma jobban érzem magam, fejem nem fáj mindig, de a hátam, és a tüdőmnél szokik fájni, lehet ez mind beképzelés.
Túlságosan hypochonder vagyok. Szerintetek kezdek beteg lenni? Vagy csak túl parázom az egész helyzetet? Hozzáteszem még azt, hogy furán érzem magam, picit depressziósnak érzem magam, mert bevagyok pánikolva, mitől lehet hőemelkedésem. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!