Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Milyen betegség lehet ez ami...

Milyen betegség lehet ez ami ennyi panaszt okoz nekem?

Figyelt kérdés
Évtizedekig nem voltam lázas majd tavaly novemberben antibiotikum kúra után testszerte kiútés láz jelentkezett. Ezek elmúlta után a jobb lábamban erős fájdalom jelentkezett,vérvizsgálat negatív, mellkas rtg negatív,viszont a ct muatott ki a csontban elváltozást amire azt mondták n tudják mi az,nem tudták beazinosítani... aár daganat is lehet. 2 hete a gyermekemmel és a férjemmel együtt lázasak voltunk, ami után nekem a nyakam nyirokcsomók jobb oldalon megduzzadtak és folyamatosan fájnak azóta is. Már 2 antibiotikum kúrán vagyok túl de semmi változás. Lehet limfómám van vagy leukémia,azok produkálnak ilyen tüneteket. Azt sem tudom van e kapcsolat a novemberi és a mostani láz között. De ami a legfurább,hogy elsőként a lábfájdalom most pedig a nyirokcsomó dizzanat és fájdalom ami megmaradt. Sosem voltam beteges,legföképp nem lázas... Szerintetek mitől lehet?
2019. febr. 13. 14:11
 1/1 anonim ***** válasza:

Ne gondolj a legrosszabbra.

További vizsgálatokat kérj a háziorvostól.

Van egy fertőzés, a fiamnak volt ilyen a neve mononukleozis.Hasonló tünetekkel.Nehezen gyógyult,láz sokáig tartott,nyirokcsomó duzzanat.

Mindenképp menj tovább orvoshoz.Főleg a lábad miatt.

2019. febr. 13. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!