Majdnem minden nap aurás migrén?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Új munkahelyem van,és félek hogy nem teljesítek jól. Szinte minden nap aurás migrénem van. Hála az égnek nem a legsúlyosabb fajta,de a látászavarok,és utána az enyhébb fejfájás megvannak. Hogyan tudnám ezt kezelni? A "Ne stresszelj!" nem segít,anyám is állandóan ezt mondja.
Van valami gyógyszer rá?
A válaszokat előre is köszönöm!
2019. febr. 11. 15:33
1/4 anonim válasza:
Aki diagnosztizálta nálad ezt az nem adott rá semmit? Vannak megelőző és migrénes fájdalomcsillapító gyógyszerek.
2/4 anonim válasza:
Én azt vettem észre hogy gyakrabban van aurás migrénem ha "elfárad, elmered" a nyakam és igy rossz a keringés benne. Lehet neked is ettől van. A stressztől feszesebben tartod a testedet, igy romlik az agy oxigénellátása. Próbáld lazitani a válladat, nyakadat, gyakrabban állj fel, járj egyet.
3/4 A kérdező kommentje:
Kedves 1.!
Én olvastam utána,nem mentem végül orvoshoz vele. Most 1 pár napja nincsen. Valószínűleg a stressz váltotta ki.
Kedves 2.!
Nagyon szépen köszönöm a választ! Kipróbálom!
Köszönöm a válaszokat mindkettőtöknek! :)
2019. febr. 15. 21:50
4/4 anonim válasza:
Ugyanaz a tapasztalatom, mint a 2. kommentelőnek. Ha a nyakamat előrefeszítve fekszem (magas párna vagy háttámla, esetleg asztalon könyökölve, nyakamat hátrafeszítve ), tuti a cikk-cakk. Szerintem is összefügg a nyak- és csuklyás izom feszességével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!