Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért van az ha sportolok...

Miért van az ha sportolok akkor nagyon kivörösödik az arcom? Néha akkor is ha izgulok!

Figyelt kérdés
ÚGy vettem észre, hogy egy edzés alkalmával rólam folyik a legtöbb víz!!:S:S Rólam már az elején esnek le a cseppek.
2010. júl. 1. 08:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Megnyilnak a hajszálerek terheléskor.. ezért pirul ki az arcod,fokozódik a vízleadás,hogy megakadályozza atest túlhevülését,ezért izzadsz..de te melyik bolygoról jöttél,hogy nem láttál még ilyet?:DDDD
2010. júl. 1. 08:56
 2/5 anonim ***** válasza:
Normális én is ilyen vagyok, két lépés után piros az arcom. Nem vagyok fáradt mert utána ha kell még lefutom a 10km-t de azonnal piros lesz :). Persze akkor is ha izgulok.
2010. júl. 1. 09:40
 3/5 A kérdező kommentje:
Persze ez szép és jó, hogy izzadok de túlságosan is sokat meg nagyon idegesítő, ha mondják, hogy már megint milyen vörös vagyok. Az arc kivörösödése ellen nincs valami ellenszer, a mozgás abbahagyásán kívűl??:S
2010. júl. 1. 09:55
 4/5 anonim válasza:
hát nem nagyon tudsz ezen változtatni
2010. júl. 1. 22:52
 5/5 A kérdező kommentje:
faxa....:S:S:S
2010. júl. 2. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!