Hónapok óta folyamatos, hóemlekedés, láz, mit tegyek?
Rubophenen élek hónapok óta...
Orvoshoz nem megyek, mert nem vesznek komolyan.
Nem viccelek, folyamat.
1. Azonnal hagyd abba a Rubophent, mert kicsinálod a májad és a veséd! Szó szerint! Az kenyér, hogy nap mint nap eszegesd!
2. Mért kell gyógyszert bevenni hőemelkedésre?
3. Mennyi az a láz és hőemelkedés?
4. Honnan veszed, hogy nem vesznek komolyan. Az orvos köteles kivizsgálni. Ha a háziorvos nem jó, akkor átkéred magad másikhoz.
5. Bármilyen gyulladás vagy autoimmun betegség lehet, első körben labort kell csináltatni a gyulladás megállapítására, utána meg szépen sorbalátogatni a szakorvosokat a fogorvostól a reumatológuson és kardiológuson át a nő-vagy férfigyógyászig (a megfelelő aláhúzandó).
Azért, mert én már a 37,9-38,1-nél is borzasztó rossul vagyok, nem tudok koncentrálni, felkellni isnalig. Ha itthon vagyok, csak magasra veszek be.
Pedig flegmák és szimulánsnak titulálnak. Jobb szedni a gyógyszert és csendben maradni...
De itt egyértelműen arról van szó, higy egy légtérben vagyok azzal a személlyel, aki mindig ilyen vírusokat hordoz, állandóan beteg, mindenkit összefertőz..
Szerintem már azért gyenge a szervezetem, mert legyengíti ez a sok vírus...
Szerintem itt ha valaki szinte 0-24-ben össze lenne zárva beteg emberekkel, akkor ő is mindig elkapná, pláne ha minimális higiéniátbsem tart...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!