Mi lehet az oka annak, hogy szédülök? Ha csak egyszer fordul elő az "normális" is lehet?
Figyelt kérdés
Ma éjjel elég keveset aludtam es már reggel félálmomban ahogy fordultam át a másik oldalamra nagyon elszédültem. Ahogy felkeltem forgott velem minden.
Időközben jobb lett, de nem az igazi. Ha pl. Lehajolok még mindig nagyon szédülök és picit fáj a fejem.
Régebben volt már ilyen, de nem sokszor. Évekkel ezelőtt volt utoljára.
Stressz és kialvatlanság okozhatja? Vagy aggódnom kellene?
20 éves lány vagyok
2019. febr. 6. 17:15
1/2 anonim válasza:
Rengeteg dolog okozhat szèdülèst...igen a stressz a kialvatlanság , a vèrnyomás a cukor ...èn hetekig szèdültem már minden halálos korra gondoltam mire hetek alatt kiderült hogy arcüreg gyulladásom van ès az okozta ...gyakori a fül problèma ès a szèdülès...szóval sok minden...de ne aggódj miatta ...kellemetlen de nem veszèlyes ... Ha nagyon gyakori akkor menj el a háziorvoshoz ...de hèbe hóba előfordul
2/2 A kérdező kommentje:
Estére jobb lett, ma már semmi bajom nem volt. Köszönöm a választ! :)
2019. febr. 7. 19:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!