Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » A torkomban van vmi takony,...

A torkomban van vmi takony, mit tehetnék ellene?

Figyelt kérdés
Nem bírok aludni,még szerencse hogy hétvége van. Az utóbbi napokban folyton be volt dugulva az orrom,sokat is hapciztam,a torkom meg fájt. Most ha levegőt kapok is,VISZONT a torkom borzasztó. Érzék egy takony csomót, amit lenyelni sem tudok, mert annyira nem bírom,és nagyon fáj a nyakam aljánál ha odáig lenyelem. Ha sikerül is, így felcsúszik,vagy fölülről jön a többi takony. Mit tehetnék??? Már hányatni próbáltam magamat,egy csomó vizet is ittam. Vmi ideiglenes megoldás így estére? És napközben mit csináljak? Menjek orvoshoz vagy van rá valami tea?

2019. febr. 3. 01:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Köptető.
2019. febr. 3. 08:34
 2/3 anonim ***** válasza:
Ihatsz hozzá sok teát, és Robitussin köptetőt próbáld!
2019. febr. 3. 14:03
 3/3 anonim ***** válasza:
1 rész méz, és 1 rész kisüsti pálinka. A bolti alkoholos italok nem alkalmasak! Ezt kortyolgatva kioldja a torokból a koszt.
2019. febr. 3. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!