Ha ezek a vizsgálatok nem mutatnak bajt, akkor megnyugodhatok?
kösz, hát eléggé rossz... az a baj, sokan nem értik meg, és nem egy fizikai betegséghez hasonlítják, hanem egy hisztihez, pl. fater nem tudja ezt megérteni, hogy van ilyen pánikbetegség...
2 magánpszichiáternél voltam, mindkettő rivotrilt írt fel, 3x másfélhonapig probálkoztam, és nem hatott semmit sem, mást pedig nem voltak hajlandóak felírni azok a szemeteket!
Nem kell nekem gyogyszer, nekem az a gyogyszer ha tudom nincs semmi bajom :D Nem bízok a szakemberekbe, inkább magamat gyógyitom majd, pl most járok kondiba egész héten mivel az a célom hogy erős legyek :D
üdv
Ez a pozitív hozzáállás az első lépés!Mert ebből a betegségből csakis saját magadat tudod kigyógyítani!Arra ne számíts,hogy bárki is megért a családban,mert szó sincs róla...(tapasztalat...)
Esténként igyál meg egy nyugtató teát lefekvés elött.Vagy keverhetsz házilag is citromfűből és egy nagyon kevés(mert keserű)fehér ürömfűből.Keress valami hobbit,vagy sportot,ezek jól stresszmentesítenek.
Őszintén kívánom,hogy meggyógyulj!!!
Az agy neurológiai zavara, kár, hogy a sikeresen gyógyulók nem írták ki a gyógyszer nevét, érdekelt volna.
Én gyógyszer nélkül elhagytam ezeket a tüneteimet, még régen válás után jött ki, de nagyon erős életmódváltást végeztem hozzá, ma alternatív gyógyítást tanítok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!