Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mitől szédülök, szédelgek...

Mitől szédülök, szédelgek sokszor?

Figyelt kérdés
Mostanában elég sokszor előfordul hogy szédülök. Van hogy reggel már arra ébredek de a nap folyamán enyhül. A legjellemzőbb viszont az hogy mindig fejmozgatásra rosszabbodik. Például van olyan hogy egész nap semmi de egyszer csak felfelé nézek vagy vagy lefelé és máris szédülök. Lehet hogy vérnyomásprobléma?

2019. jan. 10. 22:46
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja és azt elfelejtettem, hogy nem iszok valami sok folyadékot egy nap sajnos. Lehetséges hogy ez a probléma? Próbálkozok rajta változtatni.
2019. jan. 10. 22:50
 2/4 anonim ***** válasza:
A folyadék fontos azon mindenképp változtass . Én vérnyomás miatt szédültem anno , hol magas hol alacsony volt . Ha reggel nem iszok kávét szédülök ( nekem kifejezetten ajanlotta az orvos mert reggel alacsony a vérnyomásom)
2019. jan. 10. 23:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Menj el a háziorvosodhoz! Lehet kell valami kivizsgálás. Sok mindentől lehet. Nyaki csigolyától, depressziótól, vérnyomástól, agyi keringési zavartól, fültől. Folyadékot igyál eleget!
2019. jan. 10. 23:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez elég sok minden lehet. Alacsony vagy magas vérnyomás, vertigo típusú szédülés, meniere-szindróma, stressz, valamilyen hiánybetegseg... stb. Nem volt mostanában fülgygyulladásod? Lehet, hogy elmozdultak a kristályok a középfüledben. Fülészeti és neurológiai vizsgálatot és labort javaslok. Fontos tudni, hogy a szédülés balról jobbra vagy ellenkező irányban van-e.
2019. jan. 11. 00:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!