Napi 2 szer megyek WC re, de az mindig híg, mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Vervetelen minden okes, kivéve az alkalokus foszfataz az magasabb volt, orvos szerint gyógyszer miatt. A liszterzekenysegi teszt negatív lett , mi lehet ?2018. dec. 28. 08:39
11/13 anonim válasza:
Szedtél rá egyébként valamit, vagy diétáztál rá? Illetve hogy derült ki nálad? Bocsi a kérdésekért (:
12/13 A kérdező kommentje:
Semmit . Igazából fejben kell helyrehozni , ez egy hosszú folyamat. Ha gondolod mesélek róla.
2020. okt. 11. 02:47
13/13 anonim válasza:
Írj privátba, érdekel!
Sajnos én ma reggel is egy rosszabb körön vagyok túl.. jövő héten megyek vele gasztróra, mert szerintem az is stresszel, hogy nem tudom mi van és félek. 22 évesen szerintem nem normális ilyen félelemben lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!