Mi bajom, miért fáj ennyire a fejem?
Figyelt kérdés
Tegnap reggel kissé dr tényleg nagyon enyhén fájni kezdett a torkom, elég hamar elmúlt, napközben nem jelentkezett. Este már úgy feküdtem le, hogy nagyon hirtelen rám tört a fejfájás, változott néha a helye de legfőképpen hátul, a tarkómnál ilyen nagyon fura szédüléses fajas, mintha bevertem volna. Ma reggelre a tarkómnál kb. Ugyanúgy fáj és a bal fülem is fáj, kicsit könnyezik a szemem. Mi bajom lehet? Ugye nem komoly??? Veletem volt már ilyen? Annyira lüktet a fejem , alig bírom ezt is megirni. néha még elől a homlokomnal is fáj. egyébként kb 2 hete voktam beteg elvileg vírus fertőzés házi orvos szerinr amiből meggyógyultam gyógyszer nélkül 4-5 nap alatt. ugye nem valami szövődmény vagy agyhartya gyulladás, mert nagyon félek. ... Válaszokat Köszönöm , Kellemes Ünnepeket!2018. dec. 25. 05:16
1/1 anonim válasza:
Vegyél be fájdalomcsillapítót. Ha később megint fáj, akkor még egy szemet stb. Ha holnapra nem múlik el, akkor menj el az ügyeletre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!