Esténként itthon alig kapok levegőt. Mitől lehet?
Szia!
Ha a kollégiumban nincs bajod, akkor lehet, hogy egy kiadós takarítás, ágynemű kimosása 60 fokon, ágy nagyon alapos kiporszívózása segít. Nekem ettől elmúltak a panaszaim (ugyanez volt, mint neked, hogy lefekvéskor fulladtam, bár nem olyan durván), de azért elmentem a tüdőgyógyászatra, és ott kiderült, hogy igazából nappal is fulladok egy kicsit, csak azt már nem veszem észre, gondolom annyira hozzászoktam. Szóval szerintem karácsony után ballagj el a háziorvoshoz, hogy adjon egy beutalót. Én egy hónappal későbbre kaptam csak időpontot, és éppen a vizsgálat előtti nap lettem nagyon rosszul - persze a Ventolin nem volt nálam, mivel amúgy teljesen tünetmentes voltam már a néhány héttel azelőtti nagytakarítás óta. Valószínűleg kivirágoztak a fák, azért lett baj.
Ja és persze a takarítást ha lehet, ne te csináld, ha muszáj neked, akkor korán reggel, és utána szellőztess ki, mosd meg az arcod, akár a hajad is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!