Kb 3 éve zúg a fülem . Mindent kivizsgáltak amit csak lehetett , mindent rendben találtak. Minden orvosi lehetőséget, gyógyszerek, stb igénybe vettem . Úgy érzem nem bírom tovább, így nem tudok tovább élni . Valami ötlet? Ti hogyan bírjátok?
Nekem is van több mint 1 éve. Minden ami jelenleg megtehető volt, kipróbáltam, az orvos utasítására, először vérnyomásmérés egy hónapon keresztül amit írtam neki egy papírra, nyaki röntgen,, koponya MR, azután különféle értágítók, majd értágító infúzió.
1 % eredmény sincs, azt mondta az orvos, hogy a középfülben a "csiga" nevű szervbe nem jut be elég vér, emiatt van a fülcsengés.
Nappal nem igazán veszem észre, este mikor elcsendesül minden, akkor igen.
A háziorvos is azt mondta, hogy valószínűsíthető, hogy a középfülben lévő hajszálerek meszesedése elég hozzá, hogy a középfülbe nem menjen be annyi vér, mint kellene.
Van akinek az értágító infúzió hat egy 1/2-1 évre, majd mehet újra, ez a probléma az emberiség elég jelentős részét érinti, Tinnitus néven rá is kereshet pl a Youtub-on.
Több 10 oka lehet, menj el minél több vizsgálatra, azt javaslom, viszont ha a középfülben csakugyan érszűkület lépett fel -amit nem mutat ki a koponya MR sem- akkor sajnos mi már nem fogjuk többé élvezni a csendet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!