Mi bajom lehet?

Figyelt kérdés
Lassan két éve nem tudok aludni. Eleinte csak néha néha ébredtem fel éjszaka, vagy volt egy egy rémálmom. Mostanra ez odáig fajult, hogy minden nap 4-5 órákat alszom, teljesen kimerült vagyok fizikailag és lelkileg is. 2 perc futástól már teljesen el vagyok fáradva, nem vagyok képes semmit megcsinálni, teljesen elhanyagoltam magam. Nem tudok tanulni se, csak ülök és bámulok magam elé. Mindent elfelejtek, és egyre jobban felidegesít minden kis apróság, pedig én nyugodt és türelmes ember vagyok. Az utóbbi egy hétben étvágyam sem volt, 3kg-ot fogytam. Minden nap este 7-8-ra érek haza, és még utána kezdek (vagyis kellene) tanulni. De nem tudok koncentrálni, összpontosítani. Hozom haza a rossz jegyeket, és már ez a folyamatos nem törődömség van bennem. Ma rám tört egy kisebb sírógörcs is, pedig nem szoktam sírni. Borzasztóan érzem magam, testileg folyamatosan épülök le, és egy szorítást érzek állandóan a lelkemben. 2 naponta iszok meg egy kávét, de nem hiszem, hogy emiatt nem alszok, előtte se tudtam. Nagyon rosszul érzem magam, és tudom hogy ez sok információ egyszerre, de nagyon örülnék, ha valaki valami hasznos tanáccsal el tudna látni. (17/L)

2018. dec. 14. 19:56
 1/5 anonim ***** válasza:

Háziorvost keresd fel, aztán:

[link]

Ki tudják vizsgálni az alvásproblémát alvásközpontban, olvashatsz is ezen az oldalon a témában.

2018. dec. 14. 20:09
 2/5 A kérdező kommentje:

Bocsánat még azt elfelejtettem, hogy nagyjából heti egyszer migrénem is van.

Egyébként köszönöm a választ!! :)

2018. dec. 14. 20:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Mindenképp ki kell vizsgáltatni magadat! A házi orvos első lépésben jó lesz. Ad beutalót laborba, és ahová jónak látja. Levegőn vagy eleget? Kellene szedned egy étvágyjavítót. Peritol a neve. Ártalmatlan szer, és aludni is nagyon jól fogsz tőle.
2018. dec. 14. 22:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Alváscentrum jó ötlet! Mindenképp érdemes elmenned.
2018. dec. 15. 00:13
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem a Peritollal nagyon rossz tapasztalatom volt, bevettem, utána nem tudtam aludni, olyan volt, mintha ébren álmodtam volna, legalább 2 napig.

Természetesen mindenkire másképpen hat.

2018. dec. 15. 04:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!