Ha a fogorvosnál elájulok a székben akkor segitenek? Mit csinálnak?
Figyelt kérdés
2018. dec. 12. 16:27
1/10 anonim válasza:
Vizes borogatas. Utana ga magadhoz tertel, mar nem folytatjak.
2/10 anonim válasza:
Nem, ha elájulsz akkor természetesen nem segítenek.
3/10 anonim válasza:
Nem segítenek. Ha elájulsz akkor jó eséllyel csak néznek és röhögnek rajtad. Talán még egy video is készül rólad...
4/10 anonim válasza:
Elkezdenek kiáltozni, hogy Orvost!!! Van itt egy orvos? :D
5/10 anonim válasza:
amúgy meg persze, hogy segítenek. Hogy a francba ne segítenének?! Ez a dolguk.
6/10 A kérdező kommentje:
De hogy? Fel locsolnak vagy mi?
2018. dec. 12. 16:56
7/10 anonim válasza:
Az ájulásnak vannak fokozatai, így annak megfelelően látnak el. Ezért nem fogja neked senki leírni, hogy pontosan mi fog történni.
Az emberi tényezőt már meg sem említem, hisz vérmérséklet kérdése is, hogy ki mit csinál ilyenkor.
Én eü-s vagyok és ha olyan a helyzet akkor jobb szeretek locsolkodni, de sokan inkább pofozkodnak. De ezt még lehet fokozni.
Attól függ, hogy mit csinál éppen a beteg.
8/10 anonim válasza:
Aki elájul, mondjuk stressztől vagy fáradtságtól, ijedtségtől (tehát nem komoly baj miatt), az pár másodperc múlva segítség nélkül is magához tér. Nem kell csinálni vele semmit, maximum lecsekkolni, hogy lélegzik.
9/10 anonim válasza:
Van az ajtó mögött ilyen célra egy vödör hideg víz, csak az emberek nem veszik észre.
10/10 anonim válasza:
3-mas.Most még vicc a dolog (én is vettem a poént), viszont félek, hogy pár évtized múlva simán megteszik majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!