Adhatok vért műtét előtt?
Figyelt kérdés
Szeptemberben műtenek majd epekővel,jövőhéten lesz véradás ahova menni akarok,de érdemes műtét "előtt"?Mert azt tudom hogy utánna nem.2010. jún. 27. 13:29
1/4 anonim válasza:
adhatsz nyugodtan, szeptemberig még sok idő van..
2/4 anonim válasza:
Én inkább nem mennék a helyedben, most neked is szükséged lesz rá. Persze ezt te döntöd el.
3/4 anonim válasza:
Kissé OFF, de erről eszembejutott az autotranszfúzió. Nem tudom, idehaza mennyire bevett gyakorlat, de tőlünk nyugatra jellemző, hogy a betegtől a műtét előtt pár héttel vért vesznek le, és a műtétkor azt adják neki vissza. (Mivel ez pár héttel előtte van, ezért a pár hónapnak sem szabad akkor gondot okoznia.)
4/4 anonim válasza:
nem célszerű műtét előtt adni,a szervezetnek idő mire visszatermeli az adott vérmennyiséget,sztem ne igy menj műtétre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!