Miért van néha ez az érzés?
Figyelt kérdés
. Nem találom a helyem, nem érzem magam biztonságban. Rám jön ez az érzés és körübelül 10-20 percig tart, és ilyenkor mintha lelkiismeret-furdalásom lenne, vagy félnék valamitől meg nagyon szomorú , letört vagyok, semmi nem tud boldoggá tenni. Ez mitől van és mit tudok tenni ellene?2018. dec. 3. 23:20
1/2 A kérdező kommentje:
Ja azt elfelejtettem hozzá tenni, hogy ilyenkor sírhatnékom is van
2018. dec. 3. 23:24
2/2 anonim 

válasza:

Most mondanám a szokásos szöveget, hogy depresszió meg szorongás, és pszichológushoz kell menni, de az igazság az, hogy ez rengeteg ember életében jelen van. Felhalmozódik a sok-sok stressz és egyszer csak elpattan a húr. Sokszor hormonális hatásra vagy hosszan tartó fájdalom miatt. A lényeg, hogy tudatosítsd magadban, hogy nincs semmi baj, túlreagálod. Nyugodtan sírd csak ki magad, engedd ki a gőzt! Próbáld meg csökkenteni a stresszt magad körül, illetve találj hobbikat magadnak, sétálgass egyet valami nyugis helyen! Tapasztalataim szerint az unalom és a bezártság fokozza ezeket a letargia rohamokat. Szorgalmi időszakban kb. 2 hetente van ilyenem a stressztől. Ha túl sokáig vagyok otthon kimozdulás nélkül, mert tanulnom kell, akkor hetente. Most, hogy passzív féléven vagyok, még mindig van lelkifurdalásom, ha egy napot tanulás nélkül töltök, de már hónapok óta nem volt ilyen rohamom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!