Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért zsibbad néha a bal kezem?

Miért zsibbad néha a bal kezem?

Figyelt kérdés
Néha ha hirtelen felemelem a bal kezem, zsibbadni kezd 1 pár mp.-ig. 3-4 hónapja cigizek, ez is okozhatja, v. a szívem miatt lehet?
2010. jún. 26. 16:05
 1/3 anonim ***** válasza:
nekem is szokott zsibbadni, azt hittem csak én vagyok ilyen. én is kíváncsi lennék a válaszokra.
2010. jún. 26. 16:10
 2/3 anonim ***** válasza:
Ez lehet gerincprobléma tünete.Nekem el van kopva az egyik nyaki csigolyám,ettől van a zsibbadás a bal kezemben.Nem kell rögtön szívre gondolni,ne stresszeld magad feleslegesen!Menj el a háziorvoshoz,mond el neki a panaszt,beutal pár helyre,kardiológiára(hogy kizárhassák a szívproblémát),ideggyógyászatra(ahol a csigolyakopást vizsgálják),így kiderül mi az okozó,és te is megnyugszol!!!
2010. jún. 26. 19:48
 3/3 A kérdező kommentje:
kösz, csak pont az orvost akarom elkerülni.
2010. jún. 27. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!