Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » A koffeintabletta tényleg...

A koffeintabletta tényleg növeli a sportteljesitményt?

Figyelt kérdés

Elkezdtem jarni focizni de nagyon hamar elfáradok es csak kapkodom a levegőt. Tüdővel egyszerűen nem bírom pedig viszonylag lightos tempóban játszunk. 20 évesen sokkal jobban kellene birnom. Pedig nincs rajtam felesleg es kondizok is így végképp idegesítő hogy nem bírok 1 ora focit. Az egyik srac azt mondta hogy meccs elott vegyek be egy koffeintablattat majd attól jobban fogok bírni. Ez igaz lenne tényleg er valamit vagy semmit?

Gondolom jelentősen nem dobja meg a teljesítményem mivel legális, nem mintha illegális cuccok érdekelnének csak mondom hogy csodát nem várok tőle.

2018. nov. 17. 04:26
 1/2 anonim ***** válasza:
Hatásos lehet a koffeintabletta is, de ha már "koffein,, inkább használj mást.., szerintem a kávé is jobb, vagy ha extrémet akarsz ott a guarana.
2018. nov. 17. 10:18
 2/2 anonim ***** válasza:
Ebből is látszik, hogy a kondizás abszolut nem tesz hozzá az állóképességhez. Sőt, futás szempontjából még kifejezetten hátrányos is, mert cipelni kell a sok felesleges izmot.
2018. nov. 17. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!