Mit lehet tenni, hogy ne szenvedjek az elhasznált levegőtől?
Figyelt kérdés
Ha rászánnám magam egy tüdőgyógyász vizsgálatra és ilyen asztmapipát kapnék és használnék, akkor én se érezném ennyire az elhasznált levegőt?2018. nov. 15. 11:00
2/4 A kérdező kommentje:
Próránként szellőztetünk az irodában, azért alkalmazkodni is kell egymáshoz.
És mi még aránylag normálisak vagyunk, a 26 és a 18 fokot szerető kolléga is tud alkalmazkodni valamelyest.
Tehát emberien megoldjuk, de nekem az a pár óránkénti szellőztetés nem elég. Na ezen mi segítene?
2018. nov. 15. 11:58
3/4 A kérdező kommentje:
Valakinek van hasonló gondja?
Mert villamoson, buszon, irodában, tanfolyamon, másnak a lakásában amennyiben elhasznált levegőt érzek, nem megoldás, hogy szellőztessek ki :D :D
Viszont nem feltétlen természetes ez a túlérzékenységem, még akkor se, ha a rossz levegő se egészséges.
2018. nov. 15. 15:18
4/4 anonim válasza:
Az asztma vagy allergia ambulancián megmondják, mitől van a bajod. Egy halk szobai légszűrő nekem javulást hozott és az irodai társak is eltűrik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!