Szerintetek ez lehet gluténérzékenység vagy ha nem akkor mi?
Figyelt kérdés
Nagyon összevissza étkezek azt hozzá kell tennem valamikor nagyon sokat valamikor keveset,de az a sok se úgy sok hogy télleg sok tehát kb 2500 kcal lehet csak ahhoz képest sok hogy mondjuk átlagba 1200 kcalt eszek.2 hete történt az hogy 2 napon keresztűl hánytam és hasmenésem volt szóval nem hiszem hogy vírus es most szombaton(nov.10.)megint hánytam és hasmenésem volt vasárnap tök jól voltam de ettem sütit meg árpagyöngyöt és ez mind glutén,és én arra gondolok hogy gluténérzékenység de lehet hogy valami teljesen más,tippek hogy mi lehet?2018. nov. 12. 07:29
1/5 A kérdező kommentje:
16/L
2018. nov. 12. 07:29
2/5 anonim 

válasza:

Ha össze-vissza eszel, akkor ne csodálkozz, hogy az emésztésed nincs rendben. Hasmenésed pedig lehet attól, hogy amit ettél, már nem volt friss.
3/5 A kérdező kommentje:
De már nagyon rég óta összevissza eszek és biztos hogy friss volt nincsenek otthon félig megrohadt kajak ami miatt visszatérően szarul lennék de mindegy azért köszi
2018. nov. 12. 08:04
4/5 anonim 

válasza:

Probáld ezeket a szokásokat mellőzni és csináltass egy allergia tesztet.
5/5 anonim 

válasza:

az a baj, h sokat vitáznak azon, h mennyire megbízhatóak a tesztek.
azt megteheted, h pár hétig kiiktatod a glutén, aztán meglátjuk, mi lesz, vagy vezetsz táplálkozási naplót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!