Miért jobb nekem ha úgy pisilek, miközben simogatom a derekam felé?
Figyelt kérdés
2008. nov. 5. 18:59
11/29 anonim válasza:
Ne haragudjatok, de mint az óvodások, olyanok vagytok.
Nekem mindig eggyel több, mint neked! Nyertem, Stipi-stopi, ez itt ház!!! :D
12/29 anonim válasza:
végre, hogy már más is bekapcsolódott ebbe a huje játékba.udvozollek a hulye klubban!szia
13/29 anonim válasza:
ollan jó ez a kérdés! szóljatok már hozzá tobben is!!!még nem jottetek rá a válaszra???talán próbáljátok ki és megtudjátok mondani a kedves kérdezonek !!!!!!!!!
14/29 A kérdező kommentje:
Köszike hogy legalább te kedves vagy hozzám...
2008. dec. 4. 19:46
15/29 anonim válasza:
no látod! tudsz te kedves is lenni!kulonben életemben nem rohogtem annyit, mint ez alatt a pár nap alatt amíg így kettesben elszórakoztunk.de mond már meg légyszi , hány éves vagy és tényleg úgy jó neked? vagy csak cukkolásból írtad?
16/29 A kérdező kommentje:
14 éves vagyok és lány. És valahogy ehhez szoktamhozzá...mindenkinek vannak fura szokásai :D
2008. dec. 5. 14:12
17/29 anonim válasza:
nos, ez volt a legnagyobb meglepetés a számomra!én bizony azt gondoltam fiú vagy és azért simogatod!ismét jót rohogtem!én az elejétol azt hittem, hogy hulyeségból írtad ezt a kérdést,hogy felrázzad a fórumot.úgy látszik, senkinek nem tetszett csak nekem.de most neked lesz meglepetés , ha megmondom ki szórakozott veled.én bizony egy 49 éves anyuka vagyok és van egy 22 éves fiam , aki foiskolára jár és csak hétvégén jár haza.amióta eljár nagyon egyedul érzem magam és az interneten "vigasztalódom".sajnos kozben -egy évvel ezelott- meghalt az édesanyám is és így még rosszabb lett a helyzet.nem untatlak tovább.a lényeg az , hogy életemben nem rohogtem talán annyit, mint most az elmúlt héten és koszonom neked.én az egészet viccnek vettem, neharagudj, ha valamivel megsértettelek.valamennyi választ én írtam , kívéve a stipi-stopisat, de az is jó volt.mégegyszer koszonom, hogy felvidítottál.
18/29 A kérdező kommentje:
ja persze...kis fijú vagy szerintem és kész...
2008. dec. 6. 23:34
19/29 anonim válasza:
a 14 éves kislányok még fel vannak éjszaka ? nem kellene már csucsukálni?
20/29 A kérdező kommentje:
te csak ne parancsolgass nekem....egy idegenre nem fogok hallgatni...sőt leszarlak!
2008. dec. 8. 18:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!