Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért fáj minden nap a fejem?

Miért fáj minden nap a fejem?

Figyelt kérdés
Minden nap fáj a fejem. Már kiskorom óta fejfájós vagyok,mindig az fájdul meg először. Viszont mostanában egyre durvábbnak érzem a dolgot,mindennapos dolog lett. Migrénes is vagyok,gondolom ez is rátesz egy lapáttal. De már kezdek egy kicsit aggódni. A vérnyomásom normális,vízet iszok rendesen,eszek is. Szerintetek mitől lehet? Valaki hasonló cipőben?
2018. okt. 10. 19:05
 1/2 Dan Romeo válasza:

Szia.

Ez egy nagyon komoly probléma, én azonnal felkeresném az orvosod. Nekem is így kezdődött, aztán hosszas vizsgálatok(CT, MR, stb) után kiderült, hogy dancszcnesszes vagyok. Ez egy hosszú lefolyású betegség, ami halállal végződik. Sajnos nincs gyógymód, de ha sok ketodexet veszel be, akkor enyhülnek a tünetek.

Ha megtöröd egy kicsit a gyógyszert és teába kevered, akkor sokkal kellemesebb.

Remélem tudtam segíteni.

Te nagy marha.

2018. okt. 24. 22:29
 2/2 anonim válasza:
Ha egy kicsit stresszesebb időszakon mész keresztül, az is befolyásolhatja. Szerintem nem kell megijedni. Érdemes elmenni orvoshoz, nem veszítesz vele semmit. Nekem van olyan hét amikor 7 napból 5 fejfájós, aztán 2 hétig semmi.
2018. nov. 2. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!