Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Szédülés, hányinger mi lehet?

Szédülés, hányinger mi lehet?

Figyelt kérdés

Kb. 4 napja folyamatosan szédülök, de nem forog velem a világ, meg nem cseng a fülem mégis olyan bizonytalannak és gyengének érzem magam, félek hogy el fogok ájulni. Olyan mintha nem tudnék koncentrálni sem pl. olvasok, de így nehezen sikerül vagy nehezebben értem meg. Nem egyszerű leírni. Illetve gyakran van hányingerem is emellé. A háziorvosnak ez ilyen "apró" dolog lenne csak szóval hozzá nem szívesen mennék. Mondjuk mostanában lehet ez a fura hőmérséklet leesés is akár, mert frontérzékeny vagyok. Vagy arra gondoltam, hogy esetleg mostanában alacsonyabb a vérnyomásom. Volt valakinek hasonló, illetve van tippetek? Hiába iszom néha egy kis kv-t, hogy hátha segít, meg próbálok rendesen enni de nem segít. Tényleg volt hovy egész nap így szédültem...

Félek szinte így bevezetni a munkahelyre meg bemenni, mert mi van ha ott leszek rosszul vagy ájulok el. Kicsit aggaszt ez az egész.

25/N

2018. szept. 23. 17:52
 1/1 anonim ***** válasza:

Nemi életet élsz? Ha igen, csinálnék a helyedben egy terhességi tesztet.

Egyébként pedig ezer másik dolog okozhatja. Vérnyomásprobléma, front, vitaminhiány, vérszegénység, gyomorprobléma, stb. Ezzel márpedig orvoshoz kell menni, mert ezek alapján senki nem fogja tudni megmondani, hogy mi bajod van.

2018. szept. 23. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!